Valuta
+385 99 46 16 555
Zagrebačka 16, 42204 Turčin, HR
info@hiss-nekretnine.hr

SUPER PRILIKA! Stambeno-poslovno-proizvodni kompleks

Detalji

tambeno-poslovno-proizvodni kompleks sveukupne površine 380 m2 na zemljištu ukupne površine 800 m2 na odličnoj lokaciji. Svi objekti u funkciji.

Objekt I – tlocrtne površine 92 m2, korisne površine 184 m2. Kompletno adaptirana i renovirana unutrašnjost – nova instalacija struje, sanirani zidovi, pvc stolarija, podovi. Centralno grijanje na plin. U sobama laminat a u ostalim prostorijama keramika. Do sada korištena kao poslovni prostor, međutim pogodno i za stanovanje, iznajmljivanje tj. turizam. Mogućnost podizanja krovišta za dodatne prostorije u potkrovlju. Sastoji se od prizemlja: ulazni prostor, dnevna soba, kuhinja s blagovaonicom, WC i suterena: 4 sobe, hodnik

Objekt II – tlocrtne površine 140,00 m2, korisne površine 280,00 m2. Građeno 2004. Kompletna infrastruktura – struja, centralno na plin, voda. Sastoji se od prizemlja koji se koristi se kao proizvodno-skladišni pogon – visine 3,5 m, s uredom, sobom za sastanke, mini-kuhinjom, sanitarnim prostorijama, spremištem i kotlovnicom;
te kata – koji se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevne sobe modernog otvorenog koncepta, spavaće sobe, fitnes prostorije te kupaonice. U sobama laminat i keramika.
Tlocrt objekta je razveden, pvc i drvena stolarija rađena po narudžbi, termo fasada.

Dvorište – izrađena nova drenaža i kompletna odvodnja te postavljeni tlakavci. Sve izgrađeno tako da nesmetano mogu prometovati i kamioni.

Mogućnost prodaje i zasebnih cjelina tj. objekata.

Udaljeno od centra Varaždina – 3 km.

KUPCI NE PLAĆAJU POSREDNIČKU PROVIZIJU, A KONAČNA KUPOPRODAJNA CIJENA DOGOVARA SE IZRAVNO S PRODAVATELJEM.
RAZGLEDAVANJE NEKRETNINE MOGUĆE PREMA DOGOVORU – pritom se ne naplaćuju nikakvi troškovi.

  • ID: 4918
  • Objavljeno: 8. December 2020.
  • Zadnja promjena: 26. May 2022.
  • Pregleda: 618